Noordwijk ideale uitvalsbasis om Nederland te ontdekken!

Binnen een uur en vaak sneller in Amsterdam, Schiphol, Rotterdam, Den Haag, Delft, Utrecht, Leiden, maar ook de culturele hoogtepunten zoals Kinderdijk, Volendam, Marken, het Rijksmuseum, het Anne Frank huis en de Keukenhof!

Allemaal supersnel te bereiken vanuit de mooiste bloemenbadplaats van Nederland, Noordwijk, al 150 jaar, de badplaats van Nederland!

Door het goede openbaar vervoer en de moderne infrastructuur is Nederland een overzichtelijk land voor zijn toeristische bezoekers. Zowel met eigen vervoer als openbaar vervoer kunt u de Nederlandse steden efficiënt en betaalbaar bezoeken, het is niet meer nodig om een duur city hotel te boeken.

Door onder andere de P&R mogelijkheden rondom de Nederlandse grote steden kunt u vaak 24 uur parkeren voor maar 10,- Euro.

Hotel de Koningshof, is de betaalbare locatie dat zowel de dynamiek van de steden Amsterdam, Rotterdam en Leiden verbindt met de rust en de ruimte van het Noordzee strand en het unieke Hollands duinlandschap. Zoek het bruisende van de stad en dineer ’s avonds heerlijk bij ondergaande zon in een van de prachtige strandpaviljoens zoals de Zeemeeuw, Alexander Beach, Witsand, de Branding of Nomade Beach. Noordwijk een smaakvolle, culinaire hotspot aan de Nederlandse kust.


Top 8 Steden om te bezoeken

Hoteliers favourite diner options

Alexander Beach, Noordwijk
Branding Beach, Noordwijk
Witsand, Noordwijk
Blu Beach, Noordwijk
Zeemeeuw, Noordwijk
Markthal, Rotterdam
Foodhallen, Amsterdam
Woods, Leiden
Het Zuiderbad, Noordwijk

U ziet het Noordwijk is the center of Holland maar vooral zorgen wij voor een hartelijk gastvrij ontvangst.