Parkeren en informatie

voorfoto1

 • Onze receptie is geopend van 8.00 tot 21.30 uur, maar is niet de gehele dag bemand.

  We werken voornamelijk digitaal en daarom vragen we u naar uw verwachte aankomsttijd, als er na het inchecken vragen zijn dan kunt u deze stellen via Whatsapp of natuurlijk tijdens ons ontbijt.

  Whatsapp Jean-Paul: +31 648 313 480.

 • De kamer is vanaf 14 uur beschikbaar, uiteraard is eerder aankomen geen probleem. We maken gebruik van digitale kamersleutels, deze zijn actief vanaf 14.00 uur.
 • Uitchecken graag voor 10.30 uur.
 • Wij hebben een digitale parkeervergunning voor parkeerterrein ‘Het Wantveld’, direct voor ons hotel. Deze vergunning wordt gekoppeld aan het kenteken van uw auto, wij ontvangen het kenteken graag voor aankomst. U kunt het kenteken in de boeking aangeven bij opmerkingen of een mail sturen naar: info@hoteldekoningshof.nl

  Op de dag van aankomst zal de vergunning vanaf 13.00 uur actief zijn. Als u voor 13.00 uur al arriveert, koop dan een kaartje bij de machine tot 13.00 uur.
  Op de dag van vertrek verloopt de parkeervergunning om 10.45 uur. Als u langer van Noordwijk wilt genieten kan er weer een kaartje gekocht worden bij de automaat.

  Het parkeerterrein is openbaar en daarom adviseren wij om op zomerse stranddagen vroeg aan te reizen. De parkeerdruk is op zomerse dagen zeer hoog in Noordwijk.

 • Wij vragen allen om na 22.00 uur rekening te houden met de rusttijden van anderen.