Receptie

Voor al uw vragen omtrent het hotel, de omgeving, het weer, check-in en check-out kunt u terecht bij onze receptie. Onze receptie is dagelijks geopend van 08.00 tot 21.30 uur.

Receptie Hotel de Koningshof

Bar/ Ontbijt restaurant

restaurant Hotel de Koningshof

Onze gezellige bar/ontbijt restaurant is geopend voor het ontbijt maar ook voor het lezen van een boek, voetbal kijken en gewoon gezellig samenzijn. Verschillende alcoholische en non alcoholische dranken zijn hier verkrijgbaar via ons unieke selfservice concept.

Geopend voor ontbijt van 08.00 tot 10.30 uur.
Bar geopend van 11.00 tot 23.00 uur (hoogseizoen).

Conferentie ruimte

Voor trainingen, private diners en vergaderingen hebben wij de ideale ruimte beschikbaar. Onze conferentie ruimte beschikt over de modernste Audio/visuele apparatuur en geeft u ook de vrijheid om van een privé terras gebruik te maken.

Conferentieruimte

Terras en Patio

Hotel de Koningshof

Hotel de Koningshof beschikt over een heerlijk terras met windschermen en een fantastische Patio. Als gast bent vrij om hier gebruik van te maken.

Hier kunt u heerlijk genieten van de zwoele zomeravonden.

Gratis WIFI

Al onze kamers en algemene ruimten hebben beschikking over gratis internet.

Gratis WIFI

24-hours Check-in

24 uur inchecken

Via onze nachtkluis kunnen gasten 24 uur per dag inchecken, ideaal voor de zakelijke reiziger! Belangrijk is om met Visa of Mastercard te boeken en contact met ons te zoeken voor de wisselende code en uw kamer nummer. Inchecken via deze weg kan alleen via bevestiging van de receptie.

Gratis Parkeren

Bij het inchecken krijgt u van ons een parkeervoucher waardoor uw gratis kunt parkeren op het openbare parkeerterrein voor het Hotel.

Gratis parkeren