Receptie

Voor al uw vragen omtrent het hotel, de omgeving, het weer, check-in en check-out kunt u terecht bij onze receptie. Onze receptie is dagelijks geopend van 08.00 tot 21.30 uur.

receptie1

Bar/ ontbijt restaurant

restaurant1

Onze gezellige bar/ontbijt restaurant is geopend voor het ontbijt maar ook voor het lezen van een boek, voetbal kijken en gewoon gezellig samen zijn. Verschillende alcoholische en non alcoholische dranken zijn hier verkrijgbaar via ons unieke selfservice concept.

Bar geopend van 11.00 tot 23.00 uur (hoogseizoen).

Ontbijt

Tussen 08.00 en 10.30 uur geniet u van een heerlijk ontbijt is ons ontbijtrestaurant. Wij serveren het ontbijt voor u aan tafel uit en hebben een klein buffet.
Bij mooi weer kunt u natuurlijk ook op het terras ontbijten.

restaurant5

Terras

terras1

Hotel de Koningshof beschikt over een heerlijk terras met windschermen. Als gast bent u vrij om hier gebruik van te maken. In het voorjaar kunt u hier al snel genieten van het voorjaarszonnetje, op warme zomeravonden geniet u hier van de laatste zonnestralen van de dag.
Maak door ons selfservice concept ongedwongen gebruik van een kop verse koffie, een glas koude frisdrank of een wijntje op het terras.

Gratis WIFI

Al onze kamers en algemene ruimten hebben beschikking over gratis internet.

Gratis WIFI

24-hours Check-in

24 uur inchecken

Door ons digitale sleutelsysteem kunnen gasten 24 uur per dag inchecken, ideaal voor de zakelijke reiziger. Wilt u graag na 21.30 uur inchecken neem dan contact met ons op via info@hoteldekoningshof.nl dan mailen wij u de digitale sleutels.

Parkeren

Wij hebben een digitale parkeervergunning voor parkeerterrein ‘Het Wantveld’, direct voor ons hotel. Deze vergunning wordt gekoppeld aan het kenteken van uw auto, wij ontvangen het kenteken graag voor aankomst. U kunt het kenteken in de boeking aangeven bij opmerkingen of een mail sturen naar: info@hoteldekoningshof.nl

Op de dag van aankomst zal de vergunning vanaf 13.00 uur actief zijn. Als u voor 13.00 uur al arriveert, koop dan een kaartje bij de machine tot 13.00 uur.
Op de dag van vertrek verloopt de parkeervergunning om 10.45 uur. Als u langer van Noordwijk wilt genieten kan er weer een kaartje gekocht worden bij de automaat.

Het parkeerterrein is openbaar en daarom adviseren wij om op zomerse stranddagen vroeg aan te reizen. De parkeerdruk is op zomerse dagen zeer hoog in Noordwijk.